Full huggning & Julavslut

(null)

När en har glömt sin inloggning och inte kommer åt bloggen men har för mycket annat och varken orkar eller kommer ihåg att ta tag i det hela. Men nu var det löst. Kan inte somna  och då hinner tankarna cirkulera kring det mesta och kom då helt plötsligt ihåg inloggningen. Woop woop!
I helgen känns det som det varit extra fullt upp, men skulle gissa att det endast är för att det är julavslutningar och julförberedelser överallt. På tal om julavslutningar så hade vi just en sådan i fredags för ungdomsgruppen på Efs. Det blev julmustprovning, saffranscupcakes, dans kring granen och en väldigt fin och eftertänksam andakt. Ett väldigt bra avslut på terminen helt enkelt! Och imorgon(söndag) blir det två stycken till avslutningar, en för UngaVuxna på Efs och andra för kidsen på kanotskolan. Tråkigt med uppehåll men trevligt med mysiga avslutningar.
Och när jag ändå är inne på trevliga saker så skulle jag vilja passa på att rekommendera 3st olika julmuster. 
1 & 2: Båda från Nygårda, lagrade och som smakar lite annorlunda. Den på romfat påminner om punchrulle/arrakarom  och den på calvadosfat är lite rökig i smaken. Båda väldigt goda enligt mig. 
(null)

3: Föredrar du en mer traditionell smak så kan jag varmt rekommendera nyckelbryggeriers julmust. Också den väldigt god och som sagt traditionell smak, godare än de en brukar köpa på petflaskor och sen så är den snygg att titta på och går att återanvända till annat sedan iom att den har en snäppkork. 
(null)
Hoppas att du vill och vågar smaka någon av dem och berätta gärna vad du tyckte!