?

(null)


Jag har inte varit aktiv på ett tag. 
Ibland händer oförutsedda saker som gör att en blir paralyserad och inte riktigt vet vad en ska ta sig till.
För ett tag sedan så valde en underbar människa, en vän att avsluta sin tid på denna jord. Det var som en blixt från klar himmel, ingen förstod någonting vi var alla lika stora frågetecken. 
Sorg. Den kommer i olika former genom livet men oavsett vad som orsakar den så är den jobbig att hantera. Åtminstone för mig. Och den här sorgen den är så stor och tung att jag känner mig helt bedövad och avskuren från verkligheten. Jag kan inte riktigt ta in det och försöker jag att tänka på det så känns det som att jag ska gå under. 
Det enda sättet jag klarar av livet är att inte känna sorgen. Att skjuta undan den, förtrycka den, trycka in den i en garderob, barrikera dörrarna och smälla på ett fett hänglås. Jag vet att det inte är rätt sätt att hantera situationen. Det är vad jag alltid har gjort med alla sorger i mitt liv. Jag vet att någon dag så kommer det att brista och allt kommer att komma tillbaka i full kraft och knocka ut mig totalt såvida jag inte tar tag i det hela och börjar bearbeta min skit, det vill säga alla mina känslor som jag inte vill/klarar känna. 
Som det är just nu så är det däremot ett problem jag får tackla en annan dag. Jag behövs till så mycket annat just nu så det finns ingen tid för att bryta ihop, även fast det nog skulle vara rätt skönt att få öppna dammarna och släppa lös allt som hålls tillbaka i nuläget.

(null)


So Let’s Aim High!

Jul & nyår har kommit och passerad och en har avverkat ännu ett år. Jag hoppas att 2018 bjuder på många fantastiska äventyr, upplevelser, erfarenheten och möjligheter att växa och utvecklas. "Det blir vad en gör det till". Så det är bara att sikta högt och jobba för det! 

Här kommer bland annat några bilder från lite förberedelser inför jul. 
(null)
Kalypso ville hjälpa till att slå in julklapparna, eller ville hon bara hota mig med saxen.. Ja, det är frågan det.

(null)
Alla klappar klara och placerade under granen. 

(null)
Jobbigt med alla förberedelser, bäst att ta sig en powernap tycker kissarna.

(null)
En del av julbakandet och maten, självklart veganskt.  

(null)
Agerade jultomte på julafton åt bl.a. syskonbarnen. Detta var när jag provade outfiten. Var tvungen att fylla ut kläderna med några kuddar för att de skulle passa. 

(null)
En supergod soppa som jag gjorde till förrätt på nyårs med bl.a. morötter, kokosgrädde,  färsk ingefära & lime.