?

(null)


Jag har inte varit aktiv på ett tag. 
Ibland händer oförutsedda saker som gör att en blir paralyserad och inte riktigt vet vad en ska ta sig till.
För ett tag sedan så valde en underbar människa, en vän att avsluta sin tid på denna jord. Det var som en blixt från klar himmel, ingen förstod någonting vi var alla lika stora frågetecken. 
Sorg. Den kommer i olika former genom livet men oavsett vad som orsakar den så är den jobbig att hantera. Åtminstone för mig. Och den här sorgen den är så stor och tung att jag känner mig helt bedövad och avskuren från verkligheten. Jag kan inte riktigt ta in det och försöker jag att tänka på det så känns det som att jag ska gå under. 
Det enda sättet jag klarar av livet är att inte känna sorgen. Att skjuta undan den, förtrycka den, trycka in den i en garderob, barrikera dörrarna och smälla på ett fett hänglås. Jag vet att det inte är rätt sätt att hantera situationen. Det är vad jag alltid har gjort med alla sorger i mitt liv. Jag vet att någon dag så kommer det att brista och allt kommer att komma tillbaka i full kraft och knocka ut mig totalt såvida jag inte tar tag i det hela och börjar bearbeta min skit, det vill säga alla mina känslor som jag inte vill/klarar känna. 
Som det är just nu så är det däremot ett problem jag får tackla en annan dag. Jag behövs till så mycket annat just nu så det finns ingen tid för att bryta ihop, även fast det nog skulle vara rätt skönt att få öppna dammarna och släppa lös allt som hålls tillbaka i nuläget.

(null)
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: